V. Villapark Vértes XCO Kupa futam

V. VÉRTES XCO

XCO Magyar Kupa 2. futam

2017.07.02.

Verseny helye: Várgesztes Villapark, Vértes hegység.

Időrend:

  1. július 01. (szombat): helyszíni nevezés, pályabejárás, edzés: 16-19 óra között.
  2. július 02. (vasárnap): helyszíni nevezés 8.00-tól 12.00-ig de legkésőbb 1 órával az adott kategória rajtját megelőzően lehet.

Minden kategória nevezése a rajtja előtt 1 órával zárul, a 14:00 rajtok nevezése 12:00-kor lezárul!!! A Sport kategóriában a verseny napján 8:45-ig lehet nevezni.

A verseny napján a pályabejárás 8.00-8.45 között a teljes pályán, valamint a Sport futam végétől – 10:45-ig a gyerekpályát nem érintő részen. A pályabejárás a megadott időkben kizárólag rajtszámmal lehetséges, melyet a versenybírók ellenőriznek. Fejvédő használata a pályabejárás során is kötelező!

A verseny időrendje:

 

Nevezés, Előnevezés: 2017.06. 28.-ig, a www.tktk.hu  által biztosított felületen lehet, információ: info@tktk.hu, email címen

(Név, Születési év-hónap-nap, UCI kód, Egyesület, Kategória megadásával, valamint a csapatvezető és az egyesület adatainak az elküldésével.)

Minden Magyar Kupa kategóriában kötelező az érvényes versenyengedély bemutatása, kivétel ez alól az U9, U11, U13, U15, U17 és a Sportolói kategória. Az U17 és fiatalabb versenyzők esetében versenyengedély hiányában szülői felelősségvállalási nyilatkozat szükséges (helyszínen kitölthető)!

 

nevezes-button

Számlaszám:

Rónai Ferenc

Pannon Takarék Bank Zrt: 63300099-11078926

 

SZÁMLÁT CSAK ANNAK A NEVÉRE TUDUNK KIÁLLÍTANI, AKINEK A NEVÉRŐL AZ UTALÁS ÉRKEZETT!

 

Nevezettek listája:

A nevezési lap pontatlan kitöltéséből adódó problémákért, a TKTK nem vállal felelősséget.

 

A nevezési díjak előnevezéskor: U9, U11, U13, U15, 1500.-Ft, az U17, U19, Sport kategóriákban 2000.- Ft, az összes többi kategóriában 3000.- Ft.

Nevezési díj a helyszínen előnevezés nélkül: 3000 Ft. és 4000 Ft.

 

A Tatabánya kártyával rendelkezőknek 10% kedvezményt biztosítunk.

Nevezési csomag tartalma: rajtszám-chippel, HIGH5 gél, Hell energydrink, a verseny emblémájával ellátott zokni, eü. biztosítás, étkezési jegy, sütemény-torta, belépés az élmény fürdőbe.

A Verseny Főbírója: KOVÁCS László

Versenyigazgató: Klement Olivér: +3620/955-1719 oliboi@citromail.hu

Nevezéssel kapcsolatos kérdések: Hadabás Éva: +3620/375-7184 info@tktk.hu

Pálya információ: Klement Olivér: +3620/955-1719 oliboi@citromail.hu

Egészségügyi biztosítás: szombaton 8-19 óra között, vasárnap 8-17 óra között.

Díjazás: Elit férfi és Elit női kategóriákban az 1-3. helyezettek érem+kupa+ pénzdíjazásban részesülnek. A többi kategóriában 1-3. helyezettek érem+kupadíjazásban részesülnek.

Az egyes távokon, a célvonalon elsőként áthaladó női és férfiversenyző a győztes, a további helyezések érkezési sorrendben. A helyszínen át nem vett díjak, ajándékok átvételére a versenyző elveszti jogosultságát, ha az eredményhirdetést nem várja meg.

A versenyen az UCI, és az MKSZ szabályai érvényesek.               

Egyéb szabályok: a versenyen üzemképes, biztonságos 26” ill. 27,5”, 29” MTB kerékpárral, saját felelősségére és elhatározásából bárki elindulhat.  Fejvédő viselése a verseny teljes időtartama alatt kötelező! A fejvédő nem viselése, azonnali kizárást von maga után! Balesetért a rendezők felelősséget nem vállalnak! Kártérítés semmilyen jogcímen nem követelhető!  Kiemeljük, hogy a kamera használata, csak (a rendező kifejezett kérésére) a főbíró engedélyével viselhető eszköz.

Az XCO verseny szabályzatát ismerem és magamra nézve kötelezőnek tekintem. Az XCO verseny nehézségi fokát ismerem és tisztában vagyok vele. A versenyző tudomásul veszi, hogy kizárásra kerül, ha nem teljesíti a verseny kijelölt teljes távját, rajtszámát nem a kormányra erősíti, összehajtja vagy eltakarja. A nevezési lap kitöltésével a versenyző elismeri, hogy fizikailag jó állapotban van, a versenyre edzésekkel felkészült, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodásért, ill. balesetért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető. A versenyző elfogadja, hogy a versenyről készült film és képanyagokon, valamint azok reklámcélú felhasználásán szerepelhet, és ezért ellenszolgáltatást nem kap.

Óvás: az adott futam eredmény listájának kifüggesztését követő, vagy a célba érkezést követően 30 percen belül, az óvási díj 10.000.- Ft.

A rendezvény frissítő itala az HIGH5.

Információ, eredmények, fényképek a www.tktk.hu web oldalon.

A rajtszámmal minden versenyző ingyen veheti igénybe a szaunát és az élményfürdőt.

A verseny végén mindenki kedvére fogyaszthat bablevest, süteményhegyek a Stop Cukrászda felajánlásából, torták, HIGH5 izotóniás ital.

 

Szállás: 

Villapark Várgesztes SZÁLLÁSAJÁNLAT

tel: 0634-494494

www.villapark.hu

A rendezvény frissítő itala az HIGH5. A rendezvény informatikai támogatója az Balaton Time Team.

 

Megközelítés: Tatabányáról, Környe, Vértessomló, Várgesztes útvonalon.

A versenyközpont GPS koordinátái: N: 47,48454; E: 18,38759

Pálya:

 

A szervezők a változtatás jogát fenntartják!

MINDENKIT  SZERETETTEL VÁRNAK A  RENDEZŐK!