XXV. Stop Cukrászda időfutam kerékpár verseny

22:27

 XXV. STOP-CUKRÁSZDA IDŐFUTAM

Jubileumi verseny

 

Idén 25. alkalommal várja a kerékpár szerelmeseit klubunk Bajnára, a Stop-Cukrászda időfutamra.

Helyszín: FIGYELEM HELYSZIN VÁLTOZÁS!!!  2525. Bajna Foci pálya
Ideje: 2017. április 09. (vasárnap) 10 óra
Nevezési díj:

Nevezni előzetesen  2017. április 4.-ig lehet

A nevezési díj beérkezésével a rajtidőt visszaigazoljuk.

Számla szám:

Rónai Ferenc, TKTK

Pannon Takarék Bank: 63300099-14912722

 

SZÁMLÁT CSAK ANNAK A NÉVRE TUDUNK KIÁLLÍTANI, AKINEK A NEVÉRŐL AZ UTALÁS ÉRKEZETT!

Nevezettek:

Helyszíni nevezés 8.00-tól -10.00-ig, hosszútáv 12.00- óráig Bajnán a foci pályán.

A nevezési díj tartalmazza: indulás jogát, orvosi ügyeletet, egy rajtcsomagot melyben a rendezvény lógójával ellátott sport zokni, energia gél található, biztosítás.  A Stop Cukrászda süteményeinek fogyasztása.

Információ: az info@tktk.hu mail címen.

Útvonal: Bajna (rajt) – Héreg- Tarján (Táblánál fordító) – Héreg – Bajna.

Cél: Azonos a rajttal.
Táv: Korcsoportonként

Rajt:

10 órától folyamatosan, a rövidtáv és az MTB versenyzői.

(10:00-től 11:30-ig, 1 percenként indítjuk a versenyzőket)

25 km-es táv 12:00-tól rajtol.

Korcsoportok:

MTB: 2005-2011, 1999-2004, 1972-1998, -1971
Mozgáskorlátozott és fogyatékkal élők: rövidtávon (15km), nevezés díjtalan

Díjazás: az 1 – 3. helyezett érmet és kupát kap. A helyszínen át nem vett díjak, ajándékok átvételére a versenyző elveszti jogosultságát, ha az eredményhirdetést nem várja meg.
Egyebek: Minden célba érkező a Stop Cukrászda által felajánlott süteményből fogyaszthat. A verseny végén ajándéksorsolás. A versenyen bárki elindulhat. Eredményhirdetés a célnál az utolsó befutó után.
Egyetemi- Főiskolai kategóriában a 2016-17 tanévben regisztrált egyetemi és főiskolai hallgatók vehetnek részt.  A rajtszám felvételkor diákigazolvány bemutatása kötelező!
Tatabánya kártyával, Bajnai lakhellyel rendelkezőknek, SportPont Programban résztvevőknek, az érvényes AKESZ regisztrációval rendelkezőknek, 10% kedvezmény adunk a nevezési díjból.

Fejvédő használata, és a KRESZ betartása kötelező, az időfutamra, a MKSZ verseny- szabályzata vonatkozik! A rendezvényen bekövetkezett balesetekért, károkért a rendező felelősséget nem vállal, kárigény nem nyújtható be.

Óvás írásban, az eredménylista kifüggesztését követő 30 percen belül: 5000.- Ft
Egyéni felvételeket a Rendezvényen való részvételéről minden résztvevő csak saját, egyéni felhasználásra készíthet, azokat kereskedelmi, reklám, promóciós és egyéb célokra a Szervező írásos beleegyezése nélkül fel nem használhatja. Tilos bármilyen felvétel, vagy felvétel másolatának internetes honlapon, nyomtatott sajtóban, televízióban való bemutatása üzleti céllal, a Szervező előzetes írásbeli engedélye nélkül. A résztvevő a Rendezvényre való nevezéssel átruházza a Rendezvényen való részvételéről készült bármilyen nemű felvétel rendelkezési és nemzetközi terjesztési és kizárólagos felhasználási jogait a Szervezőre, így minden a Rendezvény ideje alatt a Rendezvényről készült kép jogai kizárólagosan a Szervezőt illetik.

Hozzájárulok, hogy a nevezési lapon szereplő adataimat a rendező nyilvántartsa, az AKESZ (Amatőr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége) részére átadja. Az adatokat a rendező és az AKESZ kizárólag saját részére használja.
A nevezési lap aláírásával vállalja, hogy a versenyeken saját felelősségére vesz részt, egészségesen és fizikailag felkészülten áll rajthoz. Kötelezően betartja a KRESZ szabályozásait, követi a rendőrség vagy a biztosítást végző személyek utasításait, a verseny alatt az úttest jobb oldalán halad!

A verseny helyszínén kereskedelmi, vagy reklámtevékenység csak a versenyszervezővel történt előzetes egyeztetés után végezhető.
A rendezvény informatikai támogatói: Balaton Time Team

 

HIGH5 a rendezvény frissítőitala.

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRNAK A RENDEZŐK !

2017.évi Rendezvényünk: 2017.07.09. TURUL – KUPA 30,100km