XXVIII. Turul – Kupa Kerékpár verseny

XXVIII. TURUL – KUPA

TATABÁNYA 2017. Július 9.

Magyar Kerékpáros Amatőr Bajnokság 7. forduló

FŐVÉDNÖK: Patakiné Svaral Mariann

(Tatabánya Megyei Jogú Város Képviselője)

 

 

Ideje: 2017. július 9. (vasárnap) 10 óra

Nevezési díj:  előnevezés: 3.500.- (3.200.-) Ft, 2017.07.07 – ig

helyszíni nevezés: 5.000.- (4.500.-)

Nevezni előzetesen: az ( név, szül.év, egyesület, MTB vagy országúti kategória )  online (www.tktk.hu) nevezési felületen lehet, 2017. július 05-ig.

 

nevezes-button

 

 

Számlaszám:

Rónai Ferenc

Környe-Bokod Takarékszövetkezet: 63300099-11078933

 

Helyszíni nevezés, a Turul-parkolóban 8:30-tól -09:45 óráig.

Rajt és a Cél helye: Tatabánya Turul-parkoló. Az éles rajt az 1-es útról

Útvonal:

30 km: Tatabánya – Tarján – Héreg és vissza, cél a Turulnál

100 km: Tatabánya 1-es út – Tarján – Gyermely – Szomor – Bajna – Péliföldszentkereszt – Bajót – Bajna – Héreg – Tarján – cél a Turulnál

High 5 a rendezvény frissítőitala.

 

Díjazás: korcsoportonként az 1 – 3. helyezett érmet és kupát kap. A helyszínen át nem vett díjak, ajándékok átvételére a versenyző elveszti jogosultságát, ha az eredményhirdetést nem várja meg.

 

Egyebek: Minden célba érkező a Stop Cukrászda által felajánlott süteményből fogyaszthat. A verseny végén ajándéksorsolás.   A versenyen bárki elindulhat. Eredményhírdetés a célnál az utolsó befutó után, kb. 15:00 órakor.

Kísérő kocsikra a sorszám kötelező, díjmentesen átvehető a nevezéskor.

Info: Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub, info@tktk.hu, www.tktk.hu weboldalon.

 

Tatabánya kártyával, rendelkezőknek, SportPont Programban résztvevőknek, az érvényes AKESZ regisztrációval rendelkezőknek, 10% kedvezmény adunk a nevezési díjból.

 

Fejvédő használata, és a KRESZ betartása kötelező,  a MKSZ verseny- szabályzata vonatkozik ! A rendezvényen bekövetkezett balesetekért, károkért a rendező felelősséget nem vállal, kárigény nem nyújtható be. A verseny nyílt, bárki elindulhat. Akesz pontot azon versenyző nem szerezhet, aki szerepel az MKSZ 2017. évi bármely ranglistáján.

Óvás írásban, az eredménylista kifüggesztését  követő 30 percen belül: 5000.- Ft

Egyéni felvételeket a Rendezvényen való részvételéről minden résztvevő csak saját, egyéni felhasználásra készíthet, azokat kereskedelmi, reklám, promóciós és egyéb célokra a Szervező írásos beleegyezése nélkül fel nem használhatja. Tilos bármilyen felvétel, vagy felvétel másolatának internetes honlapon, nyomtatott sajtóban, televízióban való bemutatása üzleti céllal, a Szervező előzetes írásbeli engedélye nélkül. A résztvevő a Rendezvényre való nevezéssel átruházza a Rendezvényen való részvételéről készült bármilyen nemű felvétel rendelkezési és nemzetközi terjesztési és kizárólagos felhasználási jogait a Szervezőre, így minden a Rendezvény ideje alatt a Rendezvényről készült kép jogai kizárólagosan a Szervezőt illetik.

 

Hozzájárulok, hogy a nevezési lapon szereplő adataimat a rendező nyilvántartsa, az AKESZ (Amatőr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége) részére átadja.  Az adatokat a rendező és az AKESZ kizárólag saját részére használja. A nevezési lap aláírásával vállalja, hogy a versenyeken saját felelősségére vesz részt, egészségesen és fizikailag felkészülten áll rajthoz.  Kötelezően betartja a KRESZ szabályozásait, követi a rendőrség vagy a biztosítást végző személyek utasításait, a verseny alatt az úttest jobb oldalán halad!

 

A verseny helyszínén kereskedelmi, vagy reklámtevékenység csak a versenyszervezővel történt előzetes egyeztetés után végezhető.

 

 

A rendezvény informatikai támogatói: Balaton Time Team

 

MINDEN KERÉKPÁROST  SZERETETTEL  VÁRNAK  A  RENDEZŐK!